Детски  празник в деня на българския спорт – 17 май,

...
Детски  празник в деня на българския спорт – 17 май,
Коментари Харесай

Детски спортен празник се проведе в ДГ „Радост“ в Ловеч

Детски  празник в деня на българския спорт – 17 май, се организира в Детска градина  „ Радост “ в Ловеч.

Гост бе кметът Корнелия Маринова, която поздрави децата  за хубавия празник. Заедно с шефа Цветалинка Василева откриха новата детска  площадка по пътна сигурност. Малките ученици с наслада демонстрираха по какъв начин са усвоили разпоредбите за придвижване.

„ Благодаря за прелестното превозване с вас, видях по какъв начин празнувате в деня на спорта. Пожелавам ви площадката по сигурност да придвижването, която през днешния ден открихме, да ви научи да се движите вярно, тъй като рискове на улицата има. Още ви поисквам да намерите златното ключе, което да ви направи успяващи и щастливи “, сподели Корнелия Маринова.

В ДГ „ Радост “ сега има 205 деца в другите възрастови групи. Празникът мина под мотото „ Весели играем, разпоредбите знаем “. Затова групите бяха подготвили богата музикална стратегия, също така децата пуснаха балони в небето и участваха в разнообразни надпревари.

Кметът Корнелия Маринова се срещна и със положението на вътрешния басейн на детската градина. Тя даде обещание неотдавнашен ремонт на съблекалнята, с цел да може да се употребява оборудването от децата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР